Als je zelf even wilt kijken.

Alle onderwerpen op een rij.

Adres

Bosmanskamp 65,
4191 MT, Geldermalsen
Nederland

0344 – 608 228
verkoop@workerz.nl

KvK 61830895
BTW NL854507206B01

Over Workerz®

Leverancier van kwaliteits-bouwmaterialen, verf en toebehoren

Workerz® is een (online)groothandel die vakmensen voorziet van kwaliteits-bouwmaterialen, verf en toebehoren van topmerken zoals Sikkens, Anza, Storch en Soudal op de voor hen meest gemakkelijke manier. On- én offline. ‘s Ochtends én ‘s avonds. En als ‘t net even mee of tegenzit. Zoals vakmannen — Workerz® — dat ook doen.

Bij Workerz® hebben we als ultieme doel om onze klanten op zo’n manier te voorzien van materialen en ondersteuning dat zij zich nog meer op hun vak kunnen richten. Dan is het plezier in je werk het grootst. En dat is ook weer goed voor zaken.

Eigenlijk is alles wat we doen, bedoeld om dit te ondersteunen. Zo kan je bij ons bestellen hoe je dat zelf het prettigst vindt. Bellen? We horen graag van je, ook ‘s avonds. Of toch liever via internet bestellen? Doe het met gemak op onze overzichtelijke en complete webshop.

Maar we leren je ook graag kennen. Vaste klanten krijgen daarom een eigen Workerz®-vertegenwoordiger toegewezen. Want als hij jou en je eerdere opdrachten kent, scheelt dat uiteindelijk veel tijd. En het is nog een aardige kerel ook.

Lees hier meer over onze het bestellen via workerz.nl.  Of neem gewoon contact met ons op. We spreken je graag.

Missie & Visie

Missie

Ons ultieme doel is om een langdurige, vriendschappelijke samenwerking met vakmensen aan te gaan waarbij we ze razendsnel van antwoorden, oplossingen en kwaliteitsmaterialen voorzien.

Visie

De meest klantgerichte online bouwgroothandel van Nederland zijn: een online groothandel die vakmensen op zo’n manier van materialen en ondersteuning voorziet dat zij zich nóg meer op hun vak kunnen richten.

Heb je nog vragen over Workerz®?

Neem contact met ons op