Wijzonol Aqua Zijdeglans

Belangrijkste eigenschappen

  • Hoogwaardige aflak
  • Handvetbestendig
  • Goed vullend
  • Niet donkervergelend
  • Voor binnen en buiten

Vanaf   52,46 Excl. btw

€ 

De Wijzonol Aqua Zijdeglans is een hoogwaardige zijdeglanslak, op basis van alkyd technologie. Het vult goed, heeft een lange opentijd en is handvetbestendig. Daarnaast heeft het een ontzettend goede vloei en is het simpel en prettig te verwerken. Het dekt uitstekend en is niet donkervergelend. Ook is het oplosmiddelarm en waterverdunbaar. Tot slot is het kras- en slijtvast.

Gebruik Wijzonol Aqua Zijdeglans

Deze lak is uitsluitend geschikt om binnen toe te passen. Het is hierbij geschikt voor voorbehandeld hout, metaal, kunststof (pvc) en hout- en steenachtig plaatmateriaal. Daarnaast is het ook toepasbaar op bestaande verflagen, zorg hierbij wel voor de juiste voorbehandeling. Breng de lak aan met een kwast of roller. Het is niet mogelijk om dit product te verspuiten. Het is direct klaar voor gebruik maar kan indien gewenst ook met maximaal 5% water verdund worden. Het theoretisch rendement ligt op ongeveer 10m² per liter. Dit is echter afhankelijk van de applicatiemethode en de structuur- en het type ondergrond.

Beschikbaarheid

De Wijzonol Aqua Zijdeglans is beschikbaar in blikken van 1- en 2,5 liter. De lak is standaard in het wit beschikbaar maar kan uiteraard ook in elke kleur via het Wijzonol AQ kleurenmengsysteem gemengd worden.

Dit product is ook beschikbaar in de hoogglans variant. Klik hier om de lak in hoogglans te bestellen. Toch geïnteresseerd in een ander product van Wijzonol? Klik dan hier voor de volledige gamma van Wijzonol op onze webshop!

Is er meer informatie over dit product gewenst? Klik dan hier voor het Technisch Informatieblad en hier voor het Veiligheid Informatieblad.

Gewicht N/B
Z Binnen of buiten

Voor binnen, Voor buiten

Z Glansgraad

Zijdeglans

Z Merk

Wijzonol

Z Ondergrond

Hout, Kunststof, Metaal, Steenachtig

Z Type verf

Aflak

Z Eigenschappen

Huidvetresistent

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Currently, we are not accepting new reviews

Wijzonol Aqua Zijdeglans - TI blad

Download

Wijzonol Aqua Zijdeglans - VI blad

Download

Extra productinformatie

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,

Oktober staat in het teken van herfst en Halloween.

X
Wat onze klanten zeggen
21 beoordelingen