Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean – Wit

Belangrijkste eigenschappen

  • Oplosmiddelvrij
  • Decontamineerbaar
  • Ultiem vlekafstotend
  • Beschermt tegen water, vuil en vet
  • Extreem reinigbaar zonder opglanzen
  • Extreem schrobvast (klasse 1 volgens DIN EN 13300)

Vanaf   19,30 Excl. btw

De Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean РWit is h̬t perfecte product uit het Sikkens assortiment als het gaat om vlekafstotende verf of verf welke goed schoon te maken is. Het is ontwikkeld met stainshield technologie. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat vuil niet op de muren of aan de verf hecht. Het maakt niet uit of het gaat om olie, vet, vuil, vloeistoffen zoals koffie of wijn, niets trekt in de muren en de verf. Ook is het zeer goed bestemd tegen de zwarte vegen van schoenen.

Gebruik Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean – Wit

De Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is geschikt voor iedere ruimte waar het nodig kan zijn. Denk hierbij aan intensief gebruikte ruimtes, zoals gangen, traphuizen en hallen. Het is dus niet alleen geschikt voor binnenshuis, maar ook in bijvoorbeeld ziekenhuizen, horecagelegenheden en scholen. Het is te gebruiken voor het behandelen van alle ondergronden binnen. Hierbij kan gedacht worden aan schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en Meesterhand-glasweefselsystemen.

De Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is een eenvoudig te verwerken. Belangrijk is om een kwast of roller te gebruiken die de lading van de ondergrond dekt. Gebruik bij een gladde, egale muur de Anza Antex. Bij een muur met een lichte structuur kan je kiezen voor de Anza Micmex en voor een grove ondergrond de Anza Rimax.

Bij een sterk zuigende ondergrond wordt er aangeraden om het voor te strijken en te fixeren met de Sikkens Alpha Muurfix. Hierdoor zal de hechting verbeteren en is er vervolgens muurverf nodig. Breng dit product aan in twee lagen. Hierdoor worden de kenmerken van het product versterkt. Laat de muurverf een maand uitharden voor het beste resultaat.

Beschikbaarheid

De Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is beschikbaar in emmers van 1-, 5- en 10 liter. Klik hier om de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean in het kleur te bestellen.

Inhoud

1 liter, 5 liter, 10 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean – Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Totale waardering*
0/5
* waardering is vereist
Levering
0/5
* waardering is vereist
Klantenservice
0/5
* waardering is vereist
Website
0/5
* waardering is vereist

Extra productinformatie

Artikelnummer: 5258178 Categorieën: , Tags: ,

Februari is voorbij. Dat kan maar één ding betekenen: nieuwe deals!

X
Wat onze klanten zeggen
12 beoordelingen