Producten
Zoek

Vista BO-KH

Excl. BTW: € 176,74
Incl. BTW: € 213,86

Op voorraad

  • Oplosmiddelhoudende, potmatte muurverf voor binnen
  • Isoleert nicotine-, roet- en watervlekken
  • Uitstekende dekkracht
  • Prettige verwerking

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 176,74
Incl. BTW: € 213,86

VISTA BO-KH IN 'T KORT

Vista BO-KH is een oplosmiddelhoudende, matte muurverf die extreem goed dekt en vuilaanslag van nicotine en waterschade isoleert. BO-KH wordt veel toegepast bij renovatie-werkzaamheden: na brand- of waterschade waarbij ernstige roet-aanslag of waterkringen zijn ontstaan, zorgt Vista BO-KH ervoor dat deze niet meer zichtbaar zijn. De muurverf vergeelt niet en geur- en spanningsvrij. Vista BO-KH kan niet alleen als isolerende laag maar ook als toplaag worden aangebracht. BO KH heeft een rendement van 4-5 m2 per liter.

Vista BO-KH is verkrijgbaar in 5 liter en 12.5 liter verpakkingen en is alleen beschikbaar in wit. Voor volledige technische informatie, raadpleeg het Technische Informatie-blad hier (opent in een nieuw scherm).


Vista BO-KH isoleert o.a. nicotine-vlekken

 Vista BO-KH verwijdert nicotine-vlekken op plafond en muur

 

VISTA BO-KH VERGELEKEN MET ANDERE ISOLERENDE MUURVERF

Vista BO-KH kan goed vergeleken worden met Sikkens Alpha Isolux SF en Herbol Isomat WV. Het belangrijkste verschil met deze twee isolerende muurverven is dat ze watergedragen zijn en dus volgens de ARBO-wetgeving ook door professionele gebruikers binnen mogen worden toegepast. Voor BO-KH daarentegen mag dit alleen wanneer hiervoor een speciale vergunning is aangevraagd.* Het feit dat BO-KH oplosmiddelhoudend is, heeft wel als voordeel dat deze beter isoleert en dus voor de meest extreme gevallen van verontreiniging de betere optie is.

 

Een alternatief voor kleinere verontreinigingen van roet, nicotine en wateraanslag is ook nog een spray zoals de Polyfilla Pro S200 en Polyfilla Pro S210. Maar deze producten zitten écht op een heel ander niveau: Vista BO-KH is voor grotere renovaties, terwijl dergelijke sprays alleen voor kleine oppervlakten geschikt zijn. 


GESCHIKTE SYSTEMEN & ONDERGRONDEN VOOR VISTA BO-KH **

Vista BO-KH kan worden aangebracht op gips, beton, pleister-werk, kalkachtige ondergronden en oude lijmverf. BO-KH mag direct op de verontreinigde ondergrond worden aangebracht en er hoeft dus niet een primer vooraf te worden toegepast. Uitzondering hierop zijn poederende of zuigende ondergronden: deze moeten wel met fixeermiddel worden behandeld. Raadpleeg altijd de technische fiche voor de specifieke verwerkings-instructies.

 

Aan deze beschrijvingen kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg altijd relevante ARBO-wetgeving en instanties voor de meest actuele informatie.

**De verwerkings-omschrijvingen zoals hier beschreven zijn puur indicatief: hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Kijk altijd op het technische informatie-blad van de fabrikant voor de officiële werk-omschrijvingen.

  

LINKS & DOCUMENTATIE

Officiële productpagina

Technisch informatieblad

Veiligheidsblad

Merk Vista
Situering Binnen
Ondergrond Steenachtig
Geschikt voor bouwdeel Muur, Plafond
Systeem Muurverf
Dekking *** Extreem dekkend
Rendement ca. 4-5 m² / L
Droging - Stofdroog na ca. 2 uur (bij 20º C en 60% RV)
Droging - Overschilderbaar na 2 uur nadat de eerste laag mat is geworden (bij 20º C en 60% RV)
Kleuren Wit
Glansgraad Mat
Afwerking Glad
Schrobklasse Klasse 2
Effecten Niet van toepassing
Samenstelling Oplosmiddelhoudend
Verdunning Gebruiksklaar, Südwest Universeel Verdunner V21
Verpakking 5 L, 12.5 L
Prijs/liter 176,74
EAN-code 8717703550306, 8717703550016

Je kan alleen een beoordeling geven wanneer je ingelogd bent. Log daarom hier in of maak hier een profiel aan.