Producten
Zoek

Verzendmogelijkheden, levertijd en kosten

Een snelle, efficiënte bestelling kan je veel tijd schelen: tijd die je beter aan andere dingen kan besteden. Om de afhandeling van de bestelling zo soepel mogelijk te maken, bezorgen we je pakket snel en betrouwbaar voor je. Ook kan je je bestelling afhalen bij onze ophaallocatie in Tiel, ook op zaterdag.


AFHALEN

 

Bestellingen bij Workerz kunnen, op afspraak, afgehaald worden bij het afhaalpunt in Geldermalsen (De Aaldor 14b, 4191 PC Geldermalsen). Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zullen we je benaderen om af te spreken wanneer het voor jou handig is om langs te komen. Afhalen is mogelijk van maandag tot en met zaterdag en is altijd gratis.


BEZORGEN

Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 betaald zijn worden de volgende werkdag en op zaterdag bezorgd. Je wordt door onze pakket-vervoerder, Transmission, via e-mail op de hoogte gehouden wat de verwachte aflevertijd zal zijn (met een marge van +/- 2 uur).


Ben je niet op het afleveradres aanwezig als de bezorger het pakket wil afleveren? Dan ontvang je een kaart in de bus waarmee je binnen 5 dagen een nieuwe afleverafspraak kan maken. Elke zending wordt aangetekend verstuurd, behalve als je in de opmerkingen bij je bestelling zegt dat we dit niet moeten doen. Bezorging op bouwplaatsen is geen enkel probleem: geef dit wel even bij ons aan in de opmerkingen voor een voorspoedige bezorging van je bestelling.

 

 

MEERDERE PAKKETTEN

Het kan voorkomen dat je verschillende artikelen uit je bestelling in meerdere pakketten ontvangt, terwijl dit, gezien de grootte van de producten, eigenlijk niet nodig is. Je betaald dan in ieder geval maar één keer verzendkosten.VERZENDING VAN GROTE BESTELLINGEN & PALLETS

Voor de verzending van grote aantallen of pallets nemen wij, na de bestelling, contact met je op om de bezorging te regelen. De grens waarboven iets een ‘grote bestelling’ is, ligt ongeveer bij 14 pakketten (pakweg 14 emmers muurverf van 10L). Bezorging de volgende werkdag is in principe geen enkel probleem.VERZENDKOSTEN

Bij bestellingen onder de €100 (excl. BTW) zijn de kosten voor verzending €4.95 (excl. BTW). Bij bestellingen boven de €100 (excl. BTW) is de verzending gratis. Bovenstaande kosten gelden voor adressen in Nederland én in België.VERZENDING NAAR BELGIE

Workerz verzend ook naar België. De verzendkosten en levertermijnen voor afleveradressen in België zijn hetzelfde als voor Nederland.LEVERTIJDEN

Workerz hanteert onderstaande levertermijnen. Voorwaarde voor deze levertijden is wel dat er op de product-pagina van het bestelde product ‘Op voorraad’ vermeld staat en geen afwijkende levertermijn in de beschrijving staat. Let er op dat je keuze van betaalmethode ook van invloed is op de levertijd: bankoverschrijving duurt zo'n 2-3 dagen en vertraagt daardoor de levering. 


Bestel vóór 12:00 op    Eerste bezorging op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag 
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

 

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Bereik Workerz via de telefoon of WhatsappTelefoon & Whatsapp: 0344 - 608 228 (ma t/m vr: 07:00 tot 21:00; za: 07:00 tot 13:00; zo: Gesloten)


Bereik Workerz via e-mail

E-mail: info@workerz.nl

  

Spreek Workerz op FacebookFacebook

  

Volg verfgroothandel Workerz op TwitterTwitter

  

Bevriend verfrgroothandel Workerz op Google+Google+