Producten
Zoek

Over Workerz

Workerz is een groothandel die vakmensen voorziet van kwaliteits-bouwmaterialen, verf en toebehoren van topmerken zoals Sikkens op de voor hen meest gemakkelijke manier. On- én offline. ‘S ochtends én ‘s avonds. En als 't net even mee of tegenzit. Zoals vakmannen — Workerz — dat ook doen.


Bij Workerz hebben we als ultieme doel om onze klanten op zo'n manier te voorzien van materialen en ondersteuning dat zij zich nog meer op hun vak kunnen richten. Dan is het plezier in je werk het grootst. En dat is ook weer goed voor zaken.

Eigenlijk is alles wat we doen, bedoeld om dit te ondersteunen. Zo kan je bij ons bestellen hoe je dat zelf het prettigst vindt. Bellen? We horen graag van je, ook 's avonds. Of toch liever via internet bestellen? Doe het met gemak op onze overzichtelijke en complete webshop.


Maar we leren je ook graag kennen. Vaste klanten krijgen daarom een eigen Workerz-vertegenwoordiger toegewezen. Want als hij jou en je eerdere opdrachten kent, scheelt dat uiteindelijk veel tijd. En het is nog een aardige kerel ook.


Lees hier meer over onze dienstverlening. Of neem gewoon contact met ons op. We spreken je graag.


Bereik Workerz via de telefoon of WhatsappTelefoon & Whatsapp: 0344 608 228 (ma t/m vr: 07:00 tot 21:00; za: 07:00 tot 13:00; zo: Gesloten)


Bereik Workerz via e-mail

E-mail: info@workerz.nl

  

Spreek Workerz op FacebookFacebook

  

Volg verfgroothandel Workerz op TwitterTwitter

  

Bevriend verfrgroothandel Workerz op Google+Google+