Producten
Zoek

Magneetverf 1L

Excl. BTW: € 52,00
Incl. BTW: € 62,92

Op voorraad

  • Watergedragen magneetverf met ijzer pigmenten voor binnen (1L, lichtgrijs)
  • Maakt het mogelijk om magneten aan muren te hangen
  • Overschilderbaar met dispersiemuurverf, en met dun behang bedekbaar, met behoud van magnetische eigenschappen
  • Uitstekende hechting en dekking

MAGNEETVERF IN 'T KORT

Motip Duplicolor Magneetverf is een muurverf voor binnen die het mogelijk maakt magneten op de muur te plaatsen. De magneetverf is zelf niet magnetisch maar bevat ijzer waardoor magneten er op blijven zitten. Na de magneetverf te hebben aangebracht kan deze overgeschilderd worden met een standaard muurverf of kan er dun behang overheen worden geplaatst. De magneetverf heeft een goede dekkracht.


Motip Duplicolor Magneetverf is verkrijgbaar in een 1 liter verpakking. Hier zal je, met 2 lagen magneetverf, zo'n 2 tot 3 m2 mee kunnen schilderen. Voor volledige technische informatie, raadpleeg het Motip Magneetverf Technische Informatie-blad hier (opent in een nieuw scherm).

 

Magneetverf maakt het mogelijk om magneten op de muur te hangen

 

GESCHIKTE SYSTEMEN & ONDERGRONDEN VOOR MAGNEETVERF *

De magneetverf mag niet worden aangebracht op ondergronden die vochtig kunnen worden en kan dus ook niet buiten worden gebruikt. Binnen zijn er veel mogelijkheden: zo kan je de magneetverf ook op geronde oppervlakken toepassen. Je kan meerdere lagen magneetverf over elkaar heen aanbrengen: doe dit met ongeveer 4 uur tussentijd ten opzicht van de vorige laag magneetverf. Na ongeveer 6 uur drogen is de magneetverf over te schilderen met standaard muurverf. Raadpleeg altijd het technisch informatieblad van de Motip Magneetverf alvorens te gaan schilderen voor de exacte verwerkingsinstructies.


Magneetverf applicatie stap 1  Magneetverf applicatie stap 2

                 Breng één of meerdere lagen magneetverf aan*                       Na het drogen van de magneetverf kan je deze overschilderen met standaard muurverf*

**De verwerkings-omschrijvingen zoals hier beschreven zijn puur indicatief: hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Kijk altijd op het technische informatie-blad van de magneetverf fabrikant voor de officiële werk-omschrijvingen.

 

MOTIP MAGNEETVERF LINKS & DOCUMENTATIE

Officiële Motip magneetverf productpagina (in het engels)

Magneetverf technisch informatieblad (engels)

Magneetverf veiligheidsblad

Merk Motip
Situering Binnen
Ondergrond Steenachtig
Systeem Dekkende aflak
Samenstelling Watergedragen
Verpakking 1 L
EAN-code Nee

Je kan alleen een beoordeling geven wanneer je ingelogd bent. Log daarom hier in of maak hier een profiel aan.