Producten
Zoek

Copperant Ycoleum Lakverf hoogglans

Excl. BTW: € 35,52
Incl. BTW: € 42,98

Op voorraad

  • De Ycoleum is prachtig toe te passen op monumentale gebouwen.
  • 3 *** Ok biobased
  • Bijzonder mooie volle glans
  • Uitermate geschikt voor monumentaal onderhoud

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 35,52
Incl. BTW: € 42,98

Een extreem bolle hoogglans, waterafstotende houtconservering op basis van lijnolie. In combinatie met Ycoleum Dekkende Verfbeits, Quattro Grondverf of Pura Multiprimer als grondlaag biedt Ycoleum Lakverf hoogglans een zeer langdurige bescherming. De lakverf is snel te verwerken en kan buiten worden toegepast op verschillende houten ondergronden zoals gevelbetimmeringen en kozijnen. Deze lakverf is verkrijgbaar in elke gewenste dekkende kleur.

Onafhankelijk gecertificeerd door:

-          3*** OK biobased, Vinçotte

 

Deze  fraaie hoogglanslak (<90gu!)laat zich bijzonder fijn verwerken, een traditionele lijnolieverf in een modern jasje. Vakmanschap is vereist voor het verkrijgen van een streeploos en vol glanzende oppervlak. De truc zit in het aanbrengen van dunne lagen verf (50 tot max 60 mu), en het zorgvuldig verdelen en verdassen.

De Ycoleum is prachtig toe te passen op monumentale gebouwen, zeker in combinatie met de kalkmatte uitstraling van de Copperant Minérale Muurverf. Stofdroog bij 20c/65%RV in slechts 3 uur en overschilderbaar naar 12 uur. Daag u zelf uit!

 

Copperant Schildersverf; sinds 1870

Copperant is al sinds 1870 dé ambachtelijke schildersverf voor vakschilders die kleur willen bekennen. Al bijna 150 jaar geeft de verf kleur en glans aan monumenten, boerderijen en huizen. Het merk voor de vakschilder werd vroeger gemaakt door Fabriek Het Y in Amsterdam. De recepten van de verf zijn goed bewaard gebleven en blijken in deze tijd zeer waardevol voor het door ontwikkelen van onze nieuwste duurzame verven.

Sinds 1992 wordt de biobased verflijn van Copperant in Etten-Leur geproduceerd. Copperant is nu een onderdeel van Baril Coatings te ’s-Hertogenbosch.

 Klassieke Lijnolieverf

De eerste dekkende buitenbeits van Nederland werd vroeger onder de naam Kleur-Copperant verkocht bij onder andere De Boerenbond. Deze beits op lijnoliebasis heet nu Ycoleum Dekkende Buitenbeits. De modernste verf met meer dan 50 jaar ervaring!

Merk Copperant
Situering Buiten
Ondergrond Droog, Stofvrij, Vetvrij
Geschikt voor bouwdeel Kozijnen, Gevelbetimmering
Systeem Dekkende aflak
Samenstelling Oplosmiddelhoudend
Verdunning Terpentine
Droging - Stofdroog na ca. 3 uur (bij 20°C en 65% RV)
Droging - Overschilderbaar na ca. 16 uur (bij 20°C en 65% RV)
Kleuren Alle kleuren (van het Copperant KMS-systeem)
Glansgraad Hoogglans
Maximale levensduur 7 jaar
Rendement 12 - 14 m² / L bij een natte laagdikte van 60 μm
Verpakking 500 ML, 1 L, 2.5 L
Prijs/liter 35,52
EAN-code Nee

Je kan alleen een beoordeling geven wanneer je ingelogd bent. Log daarom hier in of maak hier een profiel aan.