Producten
Zoek

Copagro Renovatievlies Expert Wall 25M

Excl. BTW: € 49,27
Incl. BTW: € 59,62

Op voorraad

  • Glad renovatievlies gemaakt van gerecycled papier en textielvezels (Afmeting van één rol: 25 meter x 1 meter)
  • Overbrugt scheuren en bedekt kleurcontrasten in de ondergrond
  • Waterdampdoorlatend (DIN 52615)
  • Bij 'project'-afname, bel Workerz (0344 - 608 228) voor een prijs op maat

COPAGRO RENOVATIEVLIES IN 'T KORT

Copagro renovatievlies is hoogwaardig, geheel glad (geen structuur of ruit) glasweefsel, gemaakt van textiel en ge-recycled papier. Met Copagro renovatievlies krijg je een uitermate strak eindresultaat vanwege de optimale bedekking van onregelmatigheden (zoals relief en scheuren) en kleur-contrasten in de ondergrond. Het renovatievlies is goed overschilderbaar met alle reguliere muurverven.

Copagro renovatievlies is te bestellen in rollen van 25 meter lang en 1 meter breed. Het renovatievlies heeft een grammage van ongeveer 150 gram / m2. Houd er rekening mee dat dit renovatievlies niet voorgeschilderd/voorgelijmd en niet voor een waterbak geschikt is. Voor volledige product-technische informatie, raadpleeg de technische fiche van het renovatievlies hier (opent in een nieuw scherm).

 

Copagro renovatievlies glad resultaat

 Glad resultaat met Copagro renovatievlies

 

COPAGRO RENOVATIEVLIES NORMERINGEN & DUURZAAMHEID

Het renovatievlies voldoet verder aan de volgende normen:

  • Waterdampdoorlatend renovatievlies volgens DIN-norm 52615
  • Brandveiligheidsklasse B - s1,d0 volgens DIN-norm EN 13501-1: waarbij "B" voor een lage vlambaarheidsklasse staat ("A" is in zijn geheel niet vlambaar), "s1" staat voor geringe rookproductie (laagste klasse) en "d0" geen productie van brandende delen van het renovatievlies betekent (uitleg brandveiligheidsklasse).
  • Brandveiligheidsklasse B1 (moeilijk ontvlambaar) volgens DIN-norm 4102-1
  • Wanneer het renovatievlies gecombineerd wordt met gipskarton is deze combinatie niet brandbaar volgens DIN-norm 4102-A2.


Ook is het Copagro renovatievlies een mens- en milieuvriendelijk product. Zo is het renovatievlies gemaakt van gerecycled papier en textiel-vezels en bevat het geen glasvezels, PVC, weekmakers, zware metaal-onderdelen, formaldehyde of oplosmiddelhoudende stoffen. Het renovatievlies kan ook goed worden verwerkt door personen met allergien.

 

GESCHIKTE ONDERGRONDEN VOOR COPAGRO RENOVATIEVLIES *

Copagro renovatievlies kan op zowel een kale muur als over behang worden aangebracht. Gebruik voor de verlijming met de ondergrond bijvoorbeeld Copagro Glasweefsellijm. Bekijk de technische product-informatie voor de exacte verwerkings-instructie. Het renovatievlies is eenvoudig te verwijderen met behulp van water.

 

*De verwerkings-omschrijvingen zoals hier beschreven zijn puur indicatief: hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Kijk altijd op het technische informatie-blad van het Copagro renovatievlies voor de officiële werk-omschrijvingen.

 

LINKS & DOCUMENTATIE OVER COPAGRO RENOVATIEVLIES

Officiële Copagro Renovatievlies productpagina

Copagro Renovatievlies technisch informatieblad

Merk Copagro
Situering Binnen
Ondergrond Steenachtig
Systeem Glasvlies
Samenstelling Cellulose-basis
Pigmentatie Ongepigmenteerd
Voorgelijmd Niet voorgelijmd
Waterbak geschikt? Nee
Kleuren Wit
Afwerking Glad
Verpakking 25 meter
EAN-code Nee

Je kan alleen een beoordeling geven wanneer je ingelogd bent. Log daarom hier in of maak hier een profiel aan.